DavepoLabDavepoLab
  • Domů
  • O nás
  • Nabízíme
    • Potravinové intolerance
    • Testování alergií
    • COVID-19
  • Ceník
  • Kontakt

Stránka MailPoetu

Publikoval(a) Michaela dne 18 září, 2023

[mailpoet_page]

Kategorie:

Recent Posts

  • Nemoci způsobené nesnášenlivostí lepku
  • Co opravdu znamená „stopové množství“?
  • Alergie, intolerance nebo přecitlivělost?

Recent Comments

Žádné komentáře.

Archives

  • Listopad 2023
  • Říjen 2023

Categories

  • Informace

Související příspěvky

Informace

Nemoci způsobené nesnášenlivostí lepku

Lepek je bílkovina běžně se vyskytující v semenech pšenice, žita a ječmene. Je tvořen dvěma typy bílkovin, které se v zrnu vyskytují v podobném poměru – gliadin a glutenin. Gliadin je vysoce viskózní a glutenin elastický. Dohromady lepek vytváří viskoelastické membrány, … Více informací

stopové množství
Informace

Co opravdu znamená „stopové množství“?

Od prosince roku 2014 platí rozšířená označovací povinnost pro balené i nebalené zboží. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům pomáhá lidem s potravinovou intolerancí nebo potravinovou alergií lépe se orientovat ve složení … Více informací

alergie nebo intolerance?
Informace

Alergie, intolerance nebo přecitlivělost?

Zažívací problémy, otoky, svědění, rýma, ale i nespecifické projevy jako padání vlasů, únava. Toto všechno mohou být reakce organismu na určitý druh potraviny. Prvním krokem k eliminování těchto příznaků je pozorovat a porozumět svému tělu, ale také zjistit, … Více informací

  • Domů
  • O nás
  • Nabízíme
  • Ceník
  • Kontakt
Hestia | Developed by ThemeIsle